The Fairyman’s Daughter in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 4/05/2013
21:00

The Fairyman’s daughter brengt The Naked Songs.

Binnenkort trek ik naar het Zuiden om met de heerlijke Italiaanse band Sacri Cuori aan een nieuw album te gaan werken Het wordt een verzameling liedjes waarin ik me zoals gewoonlijk tamelijk bloot geef. Voorlopig breng ik de liedjes zoals ze geboren zijn, zonder Italiaanse kleren, met enkel mijn stem en gitaar. Benieuwd wat jullie er van vinden! x Inneke23 (the Fairyman’s daughter)

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, B-2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.