The Johnny Cash Roadshow in Boom

zaterdag 5/03/2016

De enige echte Johnny Cash tribute band waarbij je wordt mee gevoerd doorheen het rijke repertoire van deze singer-songwriter.

Waar
CC De Steiger Boom – Schouwburg, H. Spillemaeckersstraat 7, 2850 Boom
Wanneer
za 05/03/16 om 20:15
Prijs
€ 17 (korting: € 16.50, abo: € 15.00, -18: € 6.00)
Contact
website: http://www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/193/live

Johnny Cash wordt aanzien als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20ste eeuw. Vaak geassocieerd met country-muziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.
Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals ‘I Walk the Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, … ontbreken niet op de setlist.

Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash de ‘The Johnny Cash Roadshow’ als enige tribute erkent!


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.