Encantadas in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 28/01/2017
20:15

Door gezondheidsproblemen moet The Quest helaas verstek laten gaan. Enkele groepsleden zorgen echter samen met hun muzikale vrienden voor een straf vervangprogramma.

ENCANTADAS vervangt THE QUEST
Heel wat groepsleden spelen zowel bij The Quest als bij Encantadas, en dus komen zij in een iets andere gedaante alsnog voor u optreden.

Encantadas stond in 2014 reeds op ons podium. Het was één van de eerste concerten waarbij alle zitjes in de zaal volzet waren zonder dat er een BV op de planken stond. Ze veroverden het Sterk Onversterkt festival, stonden in de Arenbergschouwburg voor een volle zaal, begeesterden het publiek in talrijke CC’s over het ganse land en worden regelmatig bedankt met staande ovaties op (aperitief)concerten allerhande.

Hier kan je enkele fragmenten voorproeven. Smaakt dat naar meer? Reserveer dan meteen een ticket voor dit mooie optreden op 28 januari, 20:15 u.

VVK 10€ – Kassa 12,50€

Uw ticket voor The Quest is automatisch geldig voor dit concert van Encantadas. In geval van vragen, stuur een mailtje naar .

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.