The Quest in Mortsel

vrijdag 30/11/2018
20:15

Ægir – The Quest
Concert Folk en wereldmuziek

Het is niet gemakkelijk om de muziek van The Quest in één hokje te duwen. Als we dat toch proberen, komen we niet verder dan folk en kleinkunst in een kunstig geweven eigenzinnig kleedje. Denk aan Keltische volksspelen, spetterende bruiloften onder een open sterrenhemel, Griekse Feesten met een hoofdletter F, filmische melodieën, fragiele momenten en echte kippenvelsongs, soms intiem, soms vrolijk en sfeervol, soms puur en poëtisch.
Hoewel ze een aantal prachtige instrumentale nummers meebrengen, draait het bij The Quest toch voornamelijk rond de vrouwelijke meerstemmigheid. Een werkelijk verfijnd instrumentarium met verrassend goede solopartijen omkadert drie stemmen op weergaloze wijze. Ze brengen zowel eigen nummers als bewerkingen van traditionals.

Zang Annick Artois, Gitta Van Lommel, Micheline De Mey – Fluit en gitaar Nadia Bierinckx – Viool Greet Verhulst – Accordeon Bram Van Weverbergh – Contrabas Peter Frings – Slagwerk Jan Moons.Lees meer
INFO

Waar
Academie Muziek Woord Dans
Eggestraat 13
2640 Mortsel
Hoe geraak ik hier?

Wanneer
VRIJDAG 30 november 2018 VAN 20:15 TOT 21:45
Prijs
€ 12,5
Reservaties
tickets.mortsel.be/AgendaFlat.aspx

Organisatie
Vrije Tijd Mortsel
Contact

03 444 17 17


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.