Salut la copine in De Roma in Borgerhout (om 15u)

zondag 25/03/2018
15:00

zo 25 maart 2018 • 15u00
Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen
DE ROMA
ZITTEND
VVK € 18/16 (KASSA + € 2)

De titel Salut La Copine verraadt het al: een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten maar dan wel à la Française! Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen delen al het podium voor Gedeelde Smart. Op de vraag van Lien om het nu ook eens “op zijn Frans“ te doen werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons. En analoog met het Smartliederen-programma verlaten ze de overbekende paden en gaan ze op schattenjacht naar parels uit de wereldwijde (soms verrassende) Franstalige liedcultuur. We zijn allemaal fan van l’Eté Indien, maar er is nog zoveel meer onder de Franse zon.

Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich meteen ook de Franse r eigen maakte. Die zal ze binnenkort ook terug over het scherm laten rollen voor VTM waar ze één van de boegbeelden wordt de komende jaren. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt meer instrumenten dan u kan vasthouden.

Met: LIEN VAN DE KELDER (zang), JAN DE SMET & WOUTER BERLAEN (zang & een rits instrumenten)

DE ROMA: Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Ticketbureau: 03 600 16 60, Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.