The Waterboys in De Roma in Borgerhout

donderdag 16/11/2017
20:00

The Waterboys
DE ROMA
STAAND

VVK € 30/28 (KASSA + € 2)
OPGELET: het concert van The Waterboys is verplaatst van 16 december naar 16 november 2017. Dit omwille van een fout in de tourneeplanning van de band. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig, als u info wil ivm omruiling of terugbetaling kan u ons contacteren via of 03 600 16 60.

Toen The Waterboys twee jaar geleden voor het eerst in De Roma stonden, viel meteen op wat een mooie match de band met de zaal vormde. De tijdloze kwaliteitsrock van Mike Scott en zijn kompanen in de (toen pas gerestaureerde) Roma: het plaatje klopte helemaal. The Waterboys zijn zo’n band die los van alle trends en schommelingen in het muzieklandschap koppig hun ding blijven doen. De lijn werd altijd bewaakt door opperhoofd Mike Scott, die zijn project solo of met band succesvol van uitgebeende postpunk via Keltische folk en folkrock naar sonische gitaarrock loodste. Ondertussen is de relevantie & populariteit van The Waterboys gestegen tot ongekende hoogten. Hun songs werden gecoverd door artiesten als Ellie Goulding, Prince en The War On Drugs en hits als The Whole Of The Moon en How Long Will I Love You maken integraal deel uit van het collectieve geheugen. Welkom terug!

DE ROMA: Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Ticketbureau: 03 600 16 60, Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.