This is Hert in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 4/04/2019
20:15

THIS IS HERT
(Frederik De Clercq)

SoLO-CONCERT
20:15 (deuren: 19:45)

Wanneer antwoorden vervelen werpt This Is Hert vragen op. Hij is het typevoorbeeld van de eeuwig zoekende muzikant met oog voor detail en schoonheid van muziek. Met intimistische songs probeert This Is Hert bergen te verzetten en een eigen waarheid te spreken. Damon Albarn, David Bowie en Sufjan Stevens fluisteren wijsheden in, die gekanaliseerd worden tijdens de ietwat schizofrene shows.

Frederik De Clercq is multigetalenteerd. Hij is radiomaker, componist, schrijver en zoekend muziekfilosoof. We waren onder de indruk toen hij vorig jaar met Be Irving LO Pétillante bezocht, en er feilloos creativiteit met muzikaliteit wist te combineren.

Op 4 april komt hij één van zijn andere projecten aan u voorstellen: “This Is Hert”. In zijn introductie vonden we de zin: “Ears that write, eyes that sing and songs that seek a truth.” Cryptisch maar veelzeggend.

Wie al even wil luisteren hoe gevarieerd This Is Hert kan klinken, vindt vast z’n gading tussen de demo’s op z’n soundcloud. Van experiment tot catchy meerwaardepop…

vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.