Tomatito (flamencogitarist) in De Roma in Borgerhout

zaterdag 18/10/2014
20:30

TOMATITO
SOY FLAMENCO
Za 18 oktober 2014 • 20u30
Tomatito

DE ROMA
ZITTEND
VVK € 24/22 (KASSA + € 2)
De wereldberoemde flamencogitarist Tomatito komt naar De Roma! Hij speelt onder meer Soy Flamenco waarmee hij onlangs de prestigieuze Latin Grammy won. De titel van het album (Ik ben Flamenco) zegt voor de wereldberoemde gitarist in feite alles. “Flamenco is puur en oprecht zolang de muziek vanuit het hart wordt gespeeld. Mijn muziek is een samensmelting van alle ervaringen die ik zowel binnen de wereld van de flamenco als daarbuiten heb opgedaan.” Tomatito werkte samen met de legendarische flamencozanger Camarón de la Isla en trad tijdens zijn lange loopbaan op met artiesten als Frank Sinatra, Elton John, George Benson, en Neneh Cherry. De muziek van Tomatito is een bijzondere versmelting van traditionele flamenco en jazz in de beste traditie van de flamenco nuevo. Wie de kans heeft Tomatito te bewonderen zal dit nimmer vergeten. Flamencomuziek gelardeerd met jazz, latino en rock. Een concert met wervelende flamencodans van Paloma Fantova én met zijn zoon als tweede gitarist aan zijn zijde!

TOMATITO (GITAAR); JOSE ISRAEL FERNANDEZ TORRES (GITAAR); EL CRISTI (GITAAR); EL MOY (PERCUSSIE); PALOMA FANTOVA (DANS); MARI ANGELES FERNANDEZ (ZANG); KIKI CORTIÑAS (ZANG)

http://www.tomatito.com

Meer info

Waar
De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Reserveren
03 2929740

Contact

03 2929750

Links
http://www.deroma.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.