Tri Viocal in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 1/06/2017
20:15

DO 01/06 TRI VIOCAL • FLITS!
SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage

Ze doen jouw (snaren) trillen via hun stembanden, accordeon, viool en gitaar. Twee zussen en hun broer blijven mekaar vinden in het muzisch universum dat ze scheppen en waarin ze thuis komen. Geniet mee van hun levend, bruisend water dat opspat als een dolfijne fontein.

Tri Viocal laat zich niet vangen in één stijl: folk, nederlandstalige nummers, een snuifje jazz en wie weet wat ontdekt de luisteraar nog meer. Ze draperen originele teksten als een fris gewassen laken over hun kleurrijke composities. Heel wat avonturen geleden, geraakten ze zelfs in de halve finale van Belgium’s Got Talent.
Tri Viocal hoopt een medicijn voor uw brein te zijn! Mensen ráken en goed gezind maken, dat is hun leuze. En of dat in een Flits! gebeurt, kan je helemaal zelf meemaken op 1 juni. vi.be/triviocal

• vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.