Tricycle in de Rataplan in Borgerhout

zaterdag 7/04/2012
20:00

Za 7/4 • 20.00 U • € 12/10 Tickets

Is het jazz? Is het wereldmuziek? Chachacha? Het is alles van dat, versneden, verpakt en gepresenteerd à la façon de Tricycle. Tricycle is een muzikale driewieler die, met jazz en wereldmuziek in de benen, een frisse neus haalt op vertrouwd terrein, en vervolgens enthousiast het avontuur tegemoet fietst.

Tuur Florizoone, Vincent Noiret en Philippe Laloy, respectievelijk accordeon, contrabas en sopraansaxofoon, spelen nu al 10 jaar samen als een gesmeerde drie-eenheid. Eind 2004 verscheen hun eersteling, Orange for Tea, in 2006 bewees opvolger ‘King Size’ dat ze ondertussen een vaste waarde zijn geworden, en doen ze het ook goed in Frankrijk en Canada. Ja, ze speelden zelfs in Brazilië en China ! In jazz vinden we de accordeon nog al te vaak onder ‘miscellaneous instruments’ terug, maar iedereen weet dat België doorgaans hoog scoort in die categorie. Zelden zo veel feest en tristesse in één band gehoord.

http://www.rataplanvzw.be

De Rataplan
Sijnegemstraat 27
2140 Borgerhout

Tel. 03 235 0490
info[at]rataplanvzw.be (via dit emailadres kunnen geen tickets gereserveerd worden)

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
2140 BORGERHOUT
Tel. 03 292 97 40
U kan ook online tickets bestellen via deze pagina


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.