Trio Dhoore + Tom Moore & Archie Moss // dubbelconcert in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 17/11/2019
16:00

Met een ongeremd enthousiasme en een grote liefde voor akoestische muziek creëren Ward, Hartwin & Koen Dhoore een eigen muzikaal verhaal dat door het folk- en wereldmuziekcircuit warm onthaald wordt in zowel binnen- als buitenland.
Hun muziek klinkt folky, soms filmisch, is modern in zijn eenvoud en laat veel ruimte voor eigen invulling van de luisteraar. Diatonische accordeon, draailier, gitaar en soundscapes vullen elkaar naadloos aan in een muzikaal avontuur waarvan u op het puntje van uw stoel gaat zitten.

Hun nieuwe plaat August is een instrumentaal album met 9 hoofdstukken geïnspireerd op het verhaal van een Vlaamse visser die 33 reizen naar IJsland en terug overleefde.
Naast de inspiratie uit dit verhaal, werd deze plaat ook sterk beïnvloed door alle indrukken die het intensieve toeren van de afgelopen jaren met zich meebracht. Het is een uitgepuurde collectie Dhoore-composities die het resultaat zijn van bijna 10 jaar samen muziek maken.

Tom Moore & Archie Moss zijn twee Britse toptalenten die met hun eigentijdse versie van Engelse trad een breed en jong publiek weten te bereiken. Beide heren schrijven composities en bedachte improvisaties die hun wortels hebben in de lokale Britse volksmuziektradities. En dat met verschillende trekzakken en altviool, eerlijk en met gevoel.

De toekomst van de Europese folk allemaal samen op het podium!
Een niet te missen avond voor elk zelfverklaarde folkie.

Inkom leden € 12 / niet-leden € 15
Reserveer via de reserveerknop

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1600461313nyks@1600461313yet1600461313
http://www.tey.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.