Orit Shimoni in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 7/06/2018
20:15

We waren zo onder de indruk van deze Canadese beroepstroubadour, vertel-ster en muzikale filosofe, dat we onmiddellijk na haar optreden in 2017 al een nieuwe afspraak maakten. Haar mooie teksten en intense songs kruipen moeiteloos onder uw vel, waar ze nog dagenlang blijven zitten.
Ze plaatst haar nummers met verfijnde precisie en neemt je mee tot diep in het verhaal. Met haar mooie gitaarspel tokkelt ze vaak op meer dan één gevoelige snaar. Haar bindteksten zijn grappig, ontroerend en amusant; vaak spontaan, anekdotisch of impulsief, maar ze heeft altijd wel iets te vertellen. We zijn verheugd dat ze op haar wereldwijde muzikale reizen even wil stoppen in Broechem.

Even luisteren? Hier is een fragment van haar vorige optreden in LO Pétillante. En als bonus nog eentje met Ingrid Veerman als tweede stem: geniet van het ook al bloedmooie “I Don’t Understand”. Veel meer moois op 7 juni! • vrije bijdrage!

SoLO-CONCERT
20:15 (19:45)

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.