Ernst Löw in Lo Pétillante in Broechem

dinsdag 11/09/2018
20:15

DI 11/09 ERNST LÖW • ADVOCATEN LIEGEN NIET
MUZIKALE BOEKVOORSTELLING • 20:15 • vrije bijdrage

Ernst LöwErnst Löw (acteur, auteur en singer-songwriter met roots in Amsterdam, maar al een hele tijd residerend in Antwerpen) stelt zijn nieuwe roman voor.
Het hoofdpersonage in ‘Advocaten Liegen niet’ is (ex-bokser) advocaat Joris Verlackt, die niet meer tegen de laksheid van het systeem kan en zich zodanig gaat verzetten dat hij het noorden dreigt te verliezen… Deze tragikomische fictieroman is in één adem geschreven. Een adem die zijn inspiratie vond in de werkelijk waanzinnige toestanden die mensen in een vechtscheiding kunnen overkomen. Geïnspireerd door verhalen van andere mensen die in dergelijke situaties verkeren en door toestanden die Löw van zeer dichtbij vanaf de zijlijn meemaakt.

Advocaten liegen nietSamen met Deborah Ostrega komt Ernst over zijn boek vertellen, worden er enkele passages voorgelezen en zullen er eveneens Nederlandstalige kleinkunstklassiekers gebracht worden.
Kortom: de avond is het best te omschrijven als een “muzikale boekvoorstelling”.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.