The Bonnie Blues in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 5/05/2018
20:15

(Nele Paelinck: viool & zang, Juno Kerstens: contrabas & zang, en Laura Vanden Heede: gitaar & zang) CONCERT

20:15 (19:45)
VVK: 12,50€
Kassa: 15€

The Bonnie Blues wisten in een mum van tijd Vlaanderen te veroveren. Niet moeilijk als je weet dat de drie samenstellende flamboyante dames echte klassemuzikanten pur sang zijn. Nele speelde bij onder meer bij School is Cool, Juno zorgde recent mee voor onvergetelijke optredens van Mira, en Laura ‘Jonna’ Vanden Heede, is half opgegroeid in LO Pétillante en verbaasde er meermaals groot en klein, dus die moeten we u niet meer voorstellen.

De dames brengen u een grote variatie aan nummers uit lang vervlogen en minder lang vervlogen tijden. Luister alvast even naar “It’s a sin to tell a lie”, maar hun oeuvre gaat van slowfox tot calypso, van bolero tot barbershop ragtimes, alles heerlijk meerstemmig gezongen. Een avondje vol muzikaal plezier en fijne humor. Of wat dacht u van “Hawaiian War Chant”?

Wie nog meer wil weten over de (inter)nationale belevenissen van de dames vindt een bezoekje aan hun facebookpagina vast de moeite waard.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.