Kyle Carey in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 5/04/2018
20:15

DONDERDAG • 05/04/2018

KYLE CAREY (USA)
(met Kyle Carey: gitaar / zang, Nikki Verlinden op viool, Amy Merrill op altviool en Ronnie Godin op banjo)
SoLO-CONCERT
20:15 (19:45)

Na een succesvolle tournee in 2016, keert de Amerikaanse singer songwriter en gitariste Kyle Carey terug naar Europa. Ditmaal stopt ze ook even in LO Pétillante! Ze brengt een programma mee vol nieuwe liedjes uit haar splinternieuwe album “The Art Of Forgetting”, en vaste waarden uit haar uitgebreide repertoire. Ze omschrijft haar muziek als Gaelic Americana. Voor wie wil weten wat dát dan precies inhoudt, zijn er tal van filmpjes van Carey te vinden op youtube. Grasduin eens langs “Northstar”, uit een vorig album, een live-performance met Gillebride MacMillan, of het dromerige en splinternieuwe “Forgetting”, dat pas eerder deze week gereleased werd. Wie haar wil volgen kan terecht op haar Facebook-pagina.

Deze sympathieke, hartelijke dame omringt zich in LO Pétillante met Nikki Verlinden op viool, Amy Merrill op altviool en Ronnie Godin op banjo. We durven nú al beweren dat dit een onvergetelijk concert wordt! Maken jullie het ook voor hen onvergetelijk?!

Vrije bijdrage.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.