De Geest in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 10/03/2018
20:15

ZATERDAG • 10/03/2018

DE GEEST
(Met o.a. Geert Vanloffelt)
CONCERT
20:15 (19:45)

VVK: 10€, Kassa: 12,50€

Een topgroep in het Vlaamse muzieklandschap is opnieuw op tournee, én ze komen langs in LO Pétillante! Een geweldig vooruitzicht! Bijna drie jaar geleden stond De Geest bij ons op de planken en sloeg ons met verstomming. Zanger en boegbeeld Geert Vanloffelt zong toen met zijn nieuwe project de single ‘Maan’ probleemloos de hitparade in.

De nummers kregen intussen de kans om verder te rijpen. Drie jaar en resem radiohits later, hebben ze hun eerste full-cd klaar, met daarop meteen al verschillende oorwormpjes. Die komen ze met het nodige enthousiasme aan jullie voorstellen. Verwacht de betere Nederlandstalige pop, met vaak erg knappe arrangementen. Luister zeker ook naar de diepzinnige of verhalende, maar soms ook poëtische teksten. De nummers op het titelloze album zwerven tussen bloedmooie ballads zoals “Schemerlicht” en “Maan”, uptempo feelgoodnummers zoals “Wereld”, en alles wat daartussenin ligt. Onze zaal is niet groot, wees er tijdig bij!

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.