Murphy Munro & Band in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 16/02/2018
21:00

VRIJDAG • 16/02/2018

MURPHY MUNRO & BAND
(Nick Martinet: zang en gitaar • Tom Maes: drum en percussie • Philippe Oorts: basgitaar • Steven De Weirdt: Leadgitaar)
VUURDOOP
21:00 (19:00)

Singer-songwriter en geboren artiest Nick Martinet (aka Murphy Munro) is na het succes van zijn eerste single ‘Yours’ en meer dan 50 solo-optredens in twee jaar tijd (waaronder twee erg gezellige passages in LO Pétillante), volledig klaar om uit te pakken met z’n live band! Kom langs voor muziek en entertainment. Een programma vol dynamiek en catchy popsongs, zorgt er voor dat het publiek vlot meegenomen wordt in het verhaal. Zijn krachtige stem, passie, en authentieke teksten worden nu met bravoure ondersteund door een driekoppige, professionele band! Murphy Munro & Band staat garant voor een optimale mix, van intieme luistermomenten tot uitbundige meezingmomenten.

Kom zelf luisteren en meegenieten naar wat de band zelf graag hun ‘vuurdoop’ noemt. Noem het geen try out, maar eerder een gezellige openbare repetitie… In die bewoordingen is de druk al ietwat van de ketel en maken we er met z’n allen een geslaagde avond van! http://www.murphymunro.be.

Vrije bijdrage

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.