Elke De Meester & Jeroen Goegebuer in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 14/12/2017
20:15

Voor de allereerste keer speelt dit koppel samen als duo een volledig concert, en dat is allemaal het gevolg van een tweedehands microgolfoven. Wie daar meer over wil weten leest het grappige verhaal in onze nieuwsbrief.

Telkens wanneer Elke De Meester op het podium van LO Pétillante passeert, zitten mensen met ingehouden adem te genieten van haar ‘meesterlijk’ accordeonspel. Ze was reeds te gast met o.a. “Nightshift” en “Taisa”. OP 14 december brengen Elke De Meester en Jeroen Goegebuer (o.a. bekend van de populaire folkgroep WÖR) een zorgvuldig samengestelde en aangenaam beluisterbare mengeling van folk en wereldmuziek. Dit alles virtuoos gebracht, met heel veel liefde voor de muziek en oneindig veel liefde voor elkaar.

Zet de datum voor deze primeur liefdevol met onuitwisbare inkt in uw agenda.

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.