Trio Hauman, Peremans, Van Lent : Ode Wannes Van de Velde in Mortsel

vrijdag 10/11/2017
20:30

Inkom: 13 / 11 euro (jeugd, leden vzw), enkel losse kaarten

Locatie: Kaleidoscoop, Molenstraat 50, 2640 Mortsel

De Volgende Stroof blikt warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie Wannes, “Hier is hem terug” door Dree Peremans en met muzikale herinneringen van zanger Marc Hauman en accordeonist Bernard Van Lent.
Dree Peremans was producer voor platen en andere programma’s met Wannes. Ze werden vrienden en Dree schreef de biografie Wannes, hier is hem terug. Marc Hauman zong jarenlang traditionele liederen met Wannes in zanggroep Water & Wijn.
Bernard Van Lent was Wannes’ accordeonist en speelt op het grootste deel van zijn platen. Deze drie vrienden houden op hun manier de liedjes van Wannes Van de Velde levend.
Toch nemen Dree, Marc en Bernard met het nodige respect ook afstand van het grote voorbeeld dat Wannes altijd is geweest. In De Volgende Stroof hoor je liederen van en over Wannes. Marc Hauman en Dree Peremans zijn zelf ervaren liedschrijvers en hebben hun pennen gedoopt in de zuiverste inkt om een volgende strofe te schrijven. Uit het Groot Liedboek van Wannes hebben ze de krenten geplukt en daar zijn ze creatief mee aan de slag gegaan.
Redenen genoeg om De Volgende Stroof met aandacht te beluisteren!

Reserveer

Meer info: http://www.kaleidos.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.