The Secret Sisters bij Ripspiqué in Lier

donderdag 5/04/2018
20:30

Ripspiqué is ongelofelijk trots om de fabelachtige Secret Sisters aan jullie voor te stellen. Het Amerikaanse singer songwriter duo Laura en Lydia Rogers, die onder meer samenwerken met Jack White van The Strokes en in de voorprogramma’s van T-Bone Burnett, Paul Simon en Bob Dylan speelden, staan immers garant voor fijngevoelige samenzang. ze kregen tijdens hun jeugd in Muscle Shoals, Alabama, muziek met de paplepel ingegoten. The Secret Sisters staan voor een muzikale cocktail van Southern gospel, bluegrass, barbershop en swinginvloeden in combinatie met een hedendaagse poëtische twist. En dat hoor je telkens in hun desolate, breekbare, en tegelijk stevige songs. Om met de woorden van T-Bone Burnett te zeggen; “as close to pure as it gets!”

Donderdag 5 april van 20:30 – 22:45

Ripspiqué Lier vzw
Koning-Albertstraat 8, 2500 Lier (België)


Aanvang van het concert: 20:30u
Tickets: 15 euro

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  info@ripspique.be
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
Zie praktische info.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.