Trio Perdu bij Rispiqué in Lier

zaterdag 28/10/2017
20:30

Onder de noemer “het mag al eens iets anders zijn” presenteert Ripspiqué een heuse swingavond! Het akoestische gedeelte wordt verzorgd door Le Trio Perdu, een collectief van drie Belgische topmuzikanten. Jokke Schreurs op gitaar, zorgt voor de Gypsy jazz invloeden, Kevin Van Staeyen voor de klezmer en Oost Europese invloeden en Chris Mentens voor de freaky Jazz en Ierse muziek. Met hun vrolijke Jazz uit de tijd van de Parijse kelders en rosse kroegen van de jaren ’30, kunnen ze moeiteloos het publiek animeren. Het zaaltje van ‘t Goed Voorbeeld vormt dan ook de ideale plek om de benen te strekken. Als er dan nog een enkelingen overblijven die hun swing bewegingen nog niet hebben kunnen demonstreren, dan zullen onze Swing/Soul/Bop dj’s Captain Crack en Bart u geen excuus meer geven !


Aanvang van het concert: 20:30u

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  eb.eu1600544168qipsp1600544168ir@of1600544168ni1600544168
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  –  Zie praktische info.


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.