Tuur Florizoone en Didier Laloy in De Rataplan in Borgerhout

zaterdag 25/01/2014
20:00

TUUR FLORIZOONE & DIDIER LALOY: TRAGÉDIE LEGO

• Za 25/1 • 20.00 U • € 12/10 Tickets

“Wat gebeurt er als twee grootmeesters elkaar ontmoeten en een tijdje gaan samenzitten? Juist, dan ontstaat er een spetterend vuurwerk. Zachte, bijna onhoorbare passages wisselen met krachtige ritmische bewegingen om dan plots uit te barsten in een passionele bevlieging. Deze mensen halen echt alles uit hun instrument en hun muziek.” – Jazzmozaïek

Tegengestelden trekken elkaar aan! Die volkse wijsheid is zeker waar voor Tuur Florizoone (MixTuur / Aanrijding in Moscou / Tricycle … ) en Didier Laloy (Tref, S-tres, Urban Trad…). Vlaams en Waals. Folk en jazz. En voor de specialisten: diatonisch en chromatisch accordeon. Bovendien wordt aan de ene een geweldig gevoel voor ritme en melodie toegeschreven en staat de andere bekend om zijn uitzonderlijke zin voor harmonie en verrassende klanken.

De muziek van Tuur Florizoone & Didier Laloy werkt zowel op CD als live uitstekend. Het resultaat van deze samenwerking is een meeslepend totaalpakket van stijlen en emoties. Met opnieuw veel tegengestelden: nostalgisch en vernieuwend, triest en opbeurend, intiem en onstuimig.

DIDIER LALOY (DIATONISCHE ACCORDEON); TUUR FLORIZOONE (CHROMATISCHE ACCORDEON)
http://WWW.DIDIERLALOY.BE
http://WWW.TUURFLORIZOONE.BE

Meer info

Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout
Ticketbalie: + 32 (0) 3 292 97 40
http://www.rataplanvzw.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.