Verjaardagsfeest Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 13/05/2017
20:00

ZATERDAG • 13/05/2017

LO PÉTILLANTE IS JARIG
(met … euh… Juist… dat is een verrassing!)
FEESTJE MET VERRASSINGSCONCERT
20:00 (deuren: 19:30)

LO Pétillante blaast 5 kaarsjes uit. Dat wordt gevierd en jullie zijn uitgenodigd op dit feest, voor een welkomstdrankje, een hapje en een verrassingsconcert! Het wordt nog passen en meten of we alle muzikanten op het podium krijgen, want deze uitstekende zangeres brengt een vloot aan getalenteerde muzikanten mee om het kleine LO Pétillante te vieren met een groots concert!

Om er zeker van te zijn dat iedereen die komt ook binnen geraakt, vragen we om uw komst zo snel mogelijk, en zeker voor 26 april te bevestigen met een mailtje. Onderwerp: “5 jaar” + uw naam + aantal personen. Wie dat wil kan in het mailtje zelf zijn of haar beste herinneringen uit LO Pétillante, de tofste foto, tips, suggesties, of leukste belevenissen van de afgelopen 5 jaar kwijt. Altijd fijn om te weten! • Bloemen noch kransen – een vrije bijdrage is toegelaten.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.