Violons Barbares – Bulgarije/Mongolië/Frankrijk in Beveren

vrijdag 13/01/2012
20:00

Het ietwat bizarre trio speelt Mongoolse en Bulgaarse folk. Ze doen dit met voor ons erg originele snaarinstrumenten: de Mongoolse Morin Khoor (een tweesnarige viool met een paardenhoofd) en de Bulgaarse Gadulka (een 14-snarige viool), aangevuld met wervelende percussie en zang. i.s.m. Toernee Mondial

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2, 9120 Beveren-Waas

Wanneer vrij 13/01/12 om 20:00
Prijs € 13.00 (€ 12 (+55, groep) en € 10 (waccobon, abo, -26))
Reserveren tel: 03 750 10 00
Links
Uitgebreide infotekst Het ietwat bizarre trio speelt Mongoolse en Bulgaarse folk. Ze doen dit met voor ons erg originele snaarinstrumenten: de Mongoolse Morin Khoor (een tweesnarige viool met een paardenhoofd) en de Bulgaarse Gadulka (een 14-snarige viool), aangevuld met wervelende percussie en zang. Dit resulteert in krachtige en onweerstaanbare muziek die je meteen als een wervelwind meeneemt naar de Mongoolse steppe. Violons Barbares bracht in 2010 een eerste album uit en speelde in datzelfde jaar een fantastisch concert op Sfinks.
i.s.m. Toernee Mondial
met: Dandarvaanchig Enkhjargal (Mongolië), Dimitar Gougov (Bulgarije), Fabien Guyot (Frankrijk)

|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.