Vocé, zangworkshop met Italianen, in’t Ey in Belsele

zaterdag 13/12/2014
10:00

‘VOCE!’

BELGISCHE PRIMEUR OP ZATERDAG 13 DECEMBER

Gabriella Schiavone en Teresa Vallarella van het vocale dameskwartet Faraualla (Puglia – Italia) leiden een dag workshops rond ‘Stem’ en ’Zingen’.
Het initiatief ‘Voce!’ van een gewezen taalanimator Italiaans in Volwassenenonderwijs en leerling folkzang komt er naar aanleiding van het Italiaanse EU-voorzitterschap (juli – december) en gaat in samenwerking met Muziekclub ’t Ey te Belsele. De vijfentwintigjarige culturele kring uit het Waasland ‘Anfiteatro-amici della cultura italiana’ en SAMWD Sint-Niklaas scharen zich met volle sympathie achter het gebeuren. Elly Aerden -lerares folkzang en oprichter van het ensemble Eléonor– kijkt geïnteresseerd over de schouder mee.

In twee ruimtes van Muziekclub ’t Ey, Koutermolenstraat 6b te Belsele (Sint-Niklaas).

Vroeg opstaan?: We maken kennis vanaf 9u30 en gaan stipt om 10u van start. We ronden af om 17u. Reken ‘s ochtends en ‘s middags met een kwartiertje onderbreking. De stembanden genieten rust tussen 13u en 14u.

Quanto costa?: De prijs voor een goed gevulde en boeiende dag muziek bedraagt €27,50 euro per persoon, inclusief een heerlijk drankje tijdens de middagpauze..

Hoeveel deelnemers?: Gabriella en Teresa gaan aan de slag met in totaal veertig zanglustigen. Italiaans en Engels worden de werktalen.

Hoe goed moet ik al zingen?: Elke vogel zingt zoals hij gebekt is. Duidelijk?

De Fanfare van Honger en Dorst?: Laat iedereen zijn knapzak meebrengen. Of iets halen bij de bakker/slager om de hoek. Ter bestrijding van de grote dorst serveert Muziekclub ‘t Ey –zoals steeds- tegen een goede prijs een waaier fijne dranken.

Hoe inschrijven?: Stuur een mail naar en stort dan meteen het inschrijvingsgeld op het nu echt correcte rekeningnummer BE43 0000 1343 4601 met vermelding VOCE en je naam. Op het mailadres hierboven krijg je eventuele extra informatie.

Meer info:
http://noordenwind.jimdo.com/voce-met-faraualla
of bij Herman Cole via 

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.