Voxx (14u) en Linde en Jeroen Huyzentruyt (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 6/04/2019
14:00

za 6/4/19: 14.00-16.00: Voxx: Pop, reggae,rock,gipsy
za 6/4/19: 20.00-22.00: Linde en Jeroen: Neofolk, babypunk

Voxx brengt eigen nummers in verschillende stijlen van pop tot reggae en van psychedelische rock tot gypsy swing. Catchy tunes worden verweven met uitgebreide samenzang en strakke orgel- en gitaarsolo’s.
Voxx bestaat uit Elien Swinnen, Jan Beulen, Jelle Ghys, Wim Roosen en Wouter Vlaminckx.

Linde speelt neofolk/babypunk met wereldse invloeden. Geruggensteund door gitarist Jeroen Huyzentruyt, zoekt ze met haar aparte stemgeluid intuïtief onverwachte plekken op. In het voorjaar van 2018 brachten ze een EP met Mongools geïnspireerde muziek uit, een eerste
etappe van wat een kleurrijke ontdekkingsreis belooft te worden. In 2017 door Playright verkozen tot ‘Muzikante van het Jaar’ en bekroond met de 2e plaats in de
finale van Rockvonk in Het Depot, waar ze sinds 2018 ‘artist in residence’ zijn. Daarnaast hebben ze ook de eer gehad om het podium te mogen delen met Steven De Bruyn, Marble Sounds en Portland. In de zomer van 2018 hebben ze op Festival Dranouter het podium van De Voute geopend.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.