Vrouwen zingen Drs. P in De Roma in Borgerhout

vrijdag 13/09/2019
20:00

SOIRÉE DÉCOLLETÉE – VROUWEN ZINGEN DRS. P
Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck

€18.00 – €20.00

Het TAZ 2017 (Theater Aan Zee) in Oostende vroeg via zijn toenmalige curator Dirk Pauwels of het geen goed idee zou zijn om de immense liederenschat van Drs.P (Heinz Polzer 1919-2015) -podiumgewijs – terug onder de aandacht te brengen. Jean Blaute en Jan De Smet (jarenlange P-liefhebbers/kenners/vrienden) hebben lang moeten wachten op deze ultieme kans en maakten een waar feest van deze voorstelling. Niet in het minst geholpen door de vier prachtige vrouwenstemmen van Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck.

Voeg daarbij nog de gekende muzikaliteit annex kierewieterij van voornoemde beide heren én de solide, uitstekende ritmesectie van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen en je hebt een cast om “all star” tegen te zeggen. De uitverkochte voorstellingen van 2017 deden de groep snel besluiten om een vervolg te plannen. Meteen een perfecte gelegenheid om de 100ste geboortedag van Drs.P met weelde en feestgedruis te vieren.

Verwacht je aan heerlijk absurde liederen, ingenieuze rijmschema’s, onverwachte plotwendingen, rare instrumenten, hilarische soubrettes, smartige plechtstatigheid, onbevroede muziekgeschiedenis, hoogstaande taalkunst en een spannende busreis, dit alles ter verhoging van het B.N.T. (Het Bruto Nederlands Taalgebruik).

MAAIKE CAFMEYER (ZANG); INEKE NIJSSEN (ZANG); FAY LOVSKY (ZANG); NELE PAELINCK (ZANG); JEAN BLAUTE (TOETSEN); JAN DE SMET (GITAAR, ACCORDEON); STOY STOFFELEN (DRUMS); WOUTER BERLAEN (BAS)

Locatie: De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Meer info


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.