We Shall Overcome met Wim Opbrouck & Ron Reuman in Bornem

vrijdag 7/04/2017

In het kader van de 100-jarige herdenking van WO I stelde Wim Opbrouck samen met zijn muzikale wapenbroeder Ron Reuman een avond samen met muziek uit het repertoire van de vredesbeweging. Traditional, gospel, folk, rock, chanson… het repertoire is rijk. Drie muzikanten en een acteur zorgen voor verrassende arrangementen van bekende en minder bekende liederen.

We Shall Overcome is een prachtig theaterconcert. Soms donker, woelig en hard. Soms meeslepend, aanstekelijk en hoopvol. ‘Opdat wij nooit zullen vergeten, en wij tot in de eeuwen der eeuwen zullen inzien dat elke oorlog, waar ook ter wereld, een aanslag is op het fundament van onze beschaving. Maar vooral: opdat wij zouden blijven zingen.’

Met: Wim Opbrouck, Axl Peleman, Roeland Vandemoortele en Ron Reuman (zang en muziek).

http://www.ntgent.be

WANNEER
vr 07 april 2017 van 20.30 uur tot 23 uur

WAAR
Schouwburg Ter Dilft
Absveldstraat 23
2880 Bornem

PRIJS
€ 20,00 (Abo tarief: € 17,00 | Vriendenpas 16/17: € 17,00 | -19 tarief: € 10,00 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0,00)

MEER INFO
https://www.terdilft.be/activiteitendetail/2756/we-shall-overcome


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.