Wedstrijd: 2 duotickets voor fadozangeres Lula Pena deze zondagavond 21/02/16 in De Roma

*** Deze wedstrijd is afgelopen. Walter en Maija wonnen de tickets.*** Folk in Antwerpen mag van De Roma 2 duotickets verloten voor het concert van de Portugese zangeres Lula Pena komende zondagavond in De Roma.

Stuur een mailtje aan en geef een antwoord op deze vraag. Lula Pena noemt zichzelf geen pure fadozangeres, hoewel er in haar muziek en zang zeker fado-elementen zitten. Geef ons de naam van een andere fadozangeres die je zelf graag hoort. Voeg eventueel ook een link naar een (YouTube of ander) filmpje met een goed nummer van deze zangeres toe. Op zaterdagochtend worden uit alle inzendingen met namen van gekende fadozangeressen 2 winnaars geloot. Zij krijgen zaterdagochtend meteen bericht dat ze hun zondagavond vrij moeten houden.

Dankjewel Roma!

Hier vind je een filmpje van een zingende Lula Pena en je vindt er ook alle info over dit concert. Als je niet wint, dan kan je via deze link ook nog kaartjes kopen voor het concert.

 


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.