Winterbaleynbal (Baleynbal) in ‘t Ey in Belsele

zaterdag 17/12/2016
21:00

Trommelfluit bestaat intussen 30 jaar.
Om dat te vieren organiseren ze van 15 tot 17 september 2017 het ‘WORLD FIFE & DRUM FESTIVAL 2017’ in Gent. Daarbij ontvangt Trommelfluit een schare aan fijfer- en drumbands uit Amerika, Frankrijk, Italië en Zwitserland. In het verleden werd Trommelfluit bij herhaling uitgenodigd voor Internationale fijfer- en drumsamenkomsten in Ivrea (Italië), Saint-Tropez, Bordeaux (Frankrijk) en in 2015 nog op het World Fife and Drum Friendship Festival in Macedon, Amerika.

De organisatie van dit treffen vraagt natuurlijk de nodige financiële input. Naast de gebruikelijke kanalen (fundraising en sponsoring) spelen ze dit bijzonder baleynbal.

Trommelfluit richtte een balorkest op met de welluidende naam ‘Aghoea!‘, waarbij dansers & luisteraars getrakteerd worden op een avondvullend en gevarieerd baloptreden. De groep bestaat uit een selectie van de muzikanten van Trommelfluit, die al veel jaren hun sporen verdienden bij groepen zoals het Brabants Volksorkest, De Garre (van Kornee), Follia!, Kadril, Klakkebusse, Queens of Baba, Surpluz, ’t Kliekske, Twalseree, Wör, Variomatic e.v.a.

Inkom leden € 7 / niet-leden € 9
Deuren open om 20u

Meer info.

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.