WÖR + Trio Dhoore in Beveren

donderdag 1/02/2018

Beide groepen komen uit eigen land, zijn jong, bulken van het talent en laten de geitenwollen sokken thuis. Wereldwijd veroveren ze het hart van menig folkfanaat met het imago van een stoere rockband waarin drummer en bassist overbodig zijn.

Trio Dhoore
De drie broers Dhoore staan garant voor stomende folkmuziek. Na tournees in Europa en Canada, een bekroning van de twee meest recente albums door het toonaangevende Engelse tijdschrijft fRoots en een open deur naar het Verenigd Koningkrijk wordt het tijd om ook de Belgische achterban te bedienen. Traditionele Vlaamse folk en eigen werk verstrengeld tot een energiek concept waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Wör: Back to the 1780’s
WÖR pompt nieuwe energie in 18e-eeuwse melodieën met een groove die aanstekelijk werkt. De melodie is de leidraad van het arrangement waar diverse saxen, viool, doedelzak, accordeon en gitaar overheen buitelen, springen en dartelen. Energiek, fris en buitengewoon levendig. Goed onthaalde showcases in de VS en het VK katapulteren de band naar festivals met wereldaanzien.

Wanneer
do 1 februari – 20u00

Waar
CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Links
http://www.triodhoore.com
http://www.wearewor.com

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/w%C3%B6r-trio-dhoore


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.