Wouter et les petites farces (14u) en Hilde Nash (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 3/12/2016
14:00

Za. 3 december van 14 tot 16 uur optreden van Wouter et les petites farces

(vrije bijdrage)

Wouter et les petites farces vormen een enthousiast collectief dat Nederlandstalige muziek, en zichzelf, op de kaart wil zetten. Stevige tonen, zwevende dissonanten, gevoelige snaren en popperige melodietjes vliegen vlotjes in het rond. Het resultaat: Opgebluesde, kleingekunstelde en alternatieve breinwurmen, en dat in de taal van hun moeder. Daarbij nemen ze de sérieux nooit te ernstig
En de ironie heel serieus. Je vindt ze ook op vi.be en Facebook.
Wouter Voorspoels is een zanger-gitarist-componist die de laatste 10 jaar onder andere bij cabarettrio intgeniep (www.intgeniep.com) z’n pluimen verdiende, met tournees door Vlaanderen en Nederland. Les petites farces zijn ervaren rotten Peter Verdonck (toetsen, viool, accordeon,…), Jan Plettinx (drum) en Stefan Soontjes (bas & stem), doorwinterd in onder meer de nu al legendarische Kempische coverband Farce Fatale (www.farcefatale.be). Allen topmuzikanten boordevol ervaring en met ongebreideld enthousiasme!

Za.3 december vanaf 20 uur optreden van Hilde Nash

(vrije bijdrage)

Hilde Nash zingt met gitaar een waaier van liederen uit de Renaissance en later.. Ook Hebreeuwse liederen, folkliederen en oude Adventsliederen passeren de revue..


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.