Wrap en Brussels Vocal Projcect in De Rataplan in Borgerhout

25 februari 2014

WRAP (WIERNIK RASSINFOSSE PIERRE) + BRUSSELS VOCAL PROJECT

• Za 22/3 • 20.00 U • € 12/10 Tickets

Wrap is een uitzonderlijk trio. De 27 snaren van hun instrumenten verweven zich met elkaar in een subtiel en ontroerend spel. Het samenspel tussen de fluweelzachte helderheid van de stem, de vluchtige stromende lijnen van de 6- en 12-snarige gitaar en de diepe zangerige bas leiden tot onverwachte wendingen in hun eigen creaties. En zoals het waarachtige parelvissers iedere keer weer betaamt, nodigen ze ons uit om mee op reis te gaan in hun bonte, magische wereld.

BARBARA WIERNIK (ZANG, TEKSTEN); ALAIN PIERRE (GITAAR, COMPOSITIE); JEAN-LOUIS RASSINFOSSE (CONTRABAS, ZANG, COMPOSITIE)

De zes jonge zangers van Brussels Vocal Project brengen een a capella-repertoire dat voor hen werd geschreven door Belgische componisten. Het project heeft als thema ‘The Art of Love’, een compositie van Pierre Van Dormael. Fabrizio Cassol, Nathalie Loriers, Fabian Fiorini, Pierre Vaiana, Diederik Wissels, Pirly Zurstrassen en David Linx zorgden voor op maat geschreven composities.

Het idee ontstond in de zangles van David Linx in het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Tussen jazz en hedendaagse muziek, ballades, grooves en modale muziek, ieder stuk omschrijft de aparte wereld van elke componist. Zangeres Anu Junnonen was al te gast in Rataplan met ‘Anoo’ en speelde toen een fel gesmaakt concert.

Meer info.

Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout
Ticketbalie: + 32 (0) 3 292 97 40
http://www.rataplanvzw.be