Yent’l Adams en Ruben Focketeyn in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 6/09/2018
20:15

DO 06/09 YENT’L ADAMS • RUBEN FOCKETYN • (DUBBELCONCERT) 
SoLO-CONCERT / SEIZOENSOPENING • 20:15 • vrije bijdrage

YENT’L ADAMS
Yent’l Adams is een singer-songwriter/fingerstyle gitarist uit Wuustwezel. Ze timmert al enkele jaren aan de weg en laat voor de gelegenheid haar nieuwe setlist op u los. Pakkende, speelse en hartveroverende gitaarsongs, die je zullen aanzetten om zelf luidop te gaan dromen! Zelf is ze begeesterd door de rijke gitaarmuziek van Newton Faulkner, Ben Howard, Thomas Leeb, Mike Dawes, enz. Het voorbije jaar was al prachtig, en heeft nog wel wat voor haar in petto. Er ligt haar een leuke muzikale toekomst in het verschiet!

RUBEN FOCKETYN
Bij Humo’s Rock Rally haalde deze rasartiest vlot de halve finale. Daarna speelde hij het voorprogramma van Amy Macdonald en
werkte samen met Steven De bruyn & Roland Van Campenhout. Hij werd bekend onder zijn pseudoniem Nevada Fellow, liet als jonge snaak reeds een diepe indruk na met “Darling if you say so” op een podium dat hij op Dranouter Festival deelde met o.a. Roland en Luka Bloom. Zijn single ‘Beam Of Light’ en later ‘Alpine Tundra’ werden opgepikt door Radio 1. Hij vertoefde recent nog in het goede gezelschap van Wouter Deprez en bracht vorig seizoen een tweede solo-EP uit. Redenen genoeg, zo lijkt ons, om hem nog eens uit te nodigen in LO Pétillante. Hij mag samen met Yent’l Adams ons nieuwe seizoen stevig op de rails zetten.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.