Yevgueni in het OLT in Deurne (gratis)

vrijdag 6/07/2018
20:30

nav. het feest van de Vlaamse Gemeenschap
naar vorige voorstellingnaar lijstnaar volgende voorstelling

In oktober 2017 kwam Yevgueni met een nieuw album: “Tijd is alles”, de titel van het album, lijkt een eenvoudige vaststelling.Maar wel één die ons steeds vaker bezig houdt. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort. Tijd om – eindelijk – vader te worden op je veertigste bijvoorbeeld. De tijd om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. Terwijl het meer dan ooit hoog tijd wordt voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. En meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken…

Een veelheid aan thema’s, grote vragen, dilemma’s en grote emoties die het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-album tot dusver oplevert.

Live is Yevgueni volgens kenners bij elk album straffer geworden. Een traditie die zonder twijfel wordt voorgezet. Bovendien vormt deze tour ook de releasetour. Dat betekent een band die snakt naar het podium, een blij weerzien met het publiek, en frisse versies van nieuwe songs, vers van de pers. Voeg daarbij een aantal klassiekers en vergeten parels en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid.

Tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst!

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, de Arenbergschouwburg en Provincie Antwerpen

vr 6 jul 2018 – 20.30 uur

Gratis – kom op tijd want vol is vol!

Openluchttheater Rivierenhof
Turnhoutsebaan z/n
2100 Deurne


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.