Zang -en dansworkshop in het Oud Badhuis in Antwerpen

2 oktober 2009

Op zaterdag 3 oktober is het zover. De legendarisch fijne, rookvrije dansfuiven zijn weer terug in het Oude Badhuis in Antwerpen. En om dat te vieren worden er die namiddag enkele toffe workshops georganiseerd.

 Zang met Elly Aerden (van 16u tot 19u)

 Folkdans met Koen D’Hondt (van 13u tot 16u30)

 Workshop 5 ritmes met Anne-Mieke Haazen (15u-17u)

 Elly Aerden startte de vermaarde groep Mairan op en zingt nu met haar eigen groep Eleonor eigen liederen in het Latijn. Ze zingt o.a. ook samen met Ludo Vandeau (ex-Ambrozijn) in Bodixel. Elly Aerden combineert als geschoolde zangeres de stemtraining van gedegen klassieke zangtechnieken met een brede interesse en inleving in verschillende stijlen. En daar springt ze heel creatief mee om. Bovendien kan ze als geen ander een klas tot een groep smeden en zo tot schitterende samenzang komen. Je hebt geen voorkennis nodig, al mag dat natuurlijk wel. Binnenkort staat Elly met haar eigen FolKlove Orchestra (met o.a. Wouter van den Abeele en Bert Van Reeth) in De Roma te Antwerpen. Elly geeft ook zangles op de folkacademie te St.-Niklaas en op de jaarlijkse volksmuziekstages in Gooik. Een unieke kans dus voor wie graag zijn folkziel laat zingen en een aanrader voor wie graag onder professionele begeleiding wil samenzingen!

 Wil je het resultaat horen en zien van de zangstage met Elly in Gooik, kijk dan eens op http://www.sterrekruid.be

 Om deel te nemen aan een workshop betaal je ter plaatse 20 euro. In deze prijs zit ook een toegangsticket voor de rookvrije dansfuif inbegrepen. Inschrijven kan via eb.is1611094506nadis1611094506nemid1611094506@ofni1611094506.

 DJ Wim Jansegers brengt als organisators van DimensiDansi  van 20u00 tot 02u00 non-stop de beste dansmuziek van the 50’s tot nu. 60 jaar muziek-overzicht in 30 stijlen gericht op iedereen zodat je ten allen tijde aan je trekken kan komen. Van fijne slows tot opzwepende dance, van wereldmuziek tot verdwenen parels uit alle hoeken van de wereld. De avond verloopt zeer vrij waarbij de warme sfeer iedereen een welkom-en-go-with-the-flow-gevoel geeft… http://www.dimensidansi.be

Locatie: Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 37, 2060 Antwerpen. (Centraal Station Antwerpen, dan op het plein voor het station tram 12 nemen tot aan halte Stuivenbergplein)