Zanggroep Renaisse in Edegem (om 15u)

zondag 17/04/2016
15:00

Op 17 april om 15u geven we in de Sint Antoniuskerk van Edegem een mooi benefietconcert. (hoek Strijdersstraat / Drie Eikenstraat)

Het Koor Renaisse van het muziekatelier Ward de Beer brengt hun programma ‘De bitterzoete liefde’. Dit bestaat uit Engelse, Nederlandse, Italiaanse en Franse meerstemmige liefdesliederen uit de 15e tot de 17e eeuw. Renaisse bestaat uit dirigent Jan Mertens, Vera Cuypers, Heidi Huughe, Marlies Guns, Stella Van Hofstraeten, Helena Schepens, Evelyn Willemse en Christof Pandelaers.

In de pauze en na het concert kan men genieten van een glaasje Pisco Sour, de heerlijke Peruaanse cocktail. Ook wijn, een pintje en frisdrank is te krijgen en bovendien echte Chicha morada, een zoete drank van purperen mais, ananas en citroen.

De opbrengst van het concert gaat integraal naar het kinderproject van de indiaanse landbouwgemeenschap Choquepata. De kleutertjes en lagere school-kinderen van het dorp kunnen daar elke namiddag terecht voor leuke en leerzame activiteiten en voor hulp bij hun huiswerk. Ze tekenen, knutselen, oefenen hun folkloristische dansen, spelen toneeltjes of poppenkast en leren informatie opzoeken over hun land, het klimaat en vele andere thema’s. Het moto van Chico Latino: AL SPELEND LEREN Dit jaar willen we hen op kamp gaan: 2 of 3 dagen er eens helemaal uit en de hele dag kind mogen zijn. We laten hen sporten, dansen zingen en toneel spelen op een mooie locatie in de natuur.
Dat hopen we hen met de opbrengst van dit benefietconcert te kunnen geven!

Kaarten in voorverkoop aan 10 euro kan u bestellen via en storten op ons rekeningnummer BE21 0013 3631 1103 (BIC: GEBABEBB) met vermelding van uw naam en aantal kaarten.. Ter plaatse betaalt u 12 euro.
Kan u niet komen maar wilt u toch een bijdrage geven, dan kan u 8 euro voor een steunkaart storten.

2015-10-22 Generale Renaisse


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.