ZEER DRINGENDE OPROEP kalmthoutse Folkstage

8 juni 2012

Beste Folk in Antwerpen-lezers,

In naam van De Kalmthoutse folkstage doe ik via deze weg een oproep aan alle gitaristen onder jullie .

De workshop gitaar doet het dit jaar qua inschrijvingen niet zo vlotjes.

Het betreft een stage onder begeleiding van Tom Theuns (Ambrozijn, Aurelia,…) In deze workshop wordt dieper ingegaan op het begeleiden van traditionele muziek. De gitaar wordt naar een open tuning gestemd (DADGAD) en we bekijken de akkoordenreeksen en rechterhandtechnieken (ritmes, plectrum, fingerpicking,…) Gitaar, gitaar en nog eens gitaar en ’s avonds kunnen we wat over gitaren keuvelen…

Helaas heeft deze gitaarstage – workshop momenteel slechts 3 zekere inschrijvingen. Dit is eigenlijk te weinig om deze workshop te laten doorgaan. We zouden een minimum van vier deelnemers moeten hebben.

De andere workshops hebben voldoende deelnemers, maar in totaal ook niet genoeg om het tekort in de gitaarworkshop op te vangen.

Deze week wordt nog een laatste extra poging gedaan via o.a. folkroddels, Facebook, mails enz om extra deelnemers te vinden. Moesten jullie zelf mensen kennen die geïnteresseerd zijn, of twijfelen om zich in te schrijven, mag je hen dit ook laten weten.

Vrijdag, uiterst zaterdag, moeten we beslissen of we de workshop kunnen laten doorgaan, omdat dan de leerkracht (en ook de deelnemers) verwittigd moet worden.

Dus bij deze een zeer dringende oproep aan gitaristen met DADGAD ambities…..alle info vind je op http://www.folkstage.be

Hopelijk tot dan !

Stephan Sixguinness