Zefiro Torna in Deurne

zaterdag 27/10/2018
20:30

Sluit uw ogen en laat je bedwelmen door Hypnos, de mythologische god van de slaap. Zefiro Torna schenkt een hallucinogeen brouwsel van sluimerende gedachten, nachtelijke dwaling, eenzaam verdriet, doodsverlangen, heimelijke fantasieën, ideële vrijplaatsen en sussend gefluister.

Barokcomponisten als Johannes H. Kapsberger, Jacopo Peri, John Dowland, Marain Marais en Johann Sebastian Bach lieten zich voor hun liederen en instrumentale muziek inspireren door dit thema van de nacht, slaap en droom. De stem van topsopraan Lore Binon snijdt door het duister, vergezeld van atmosferische klanken op theorbe, luit, cello en electronics.

Het programma gedijt in intieme settings of lounge-sferen. Een mixologist maakt deel uit van de scène en bereidt live alcoholische cocktails en naturelle mixdranken. Als een alchemist extraheert, fermenteert, roert en straint hij en vermengt onvermoede ingrediënten tot elixirs waar je langzaam bij wegdroomt. Lay back and listen to… Ssssluimer.

Lore Binon: sopraan
Benjamin Glorieux: cello, electronics
Jurgen De Bruyn: theorbe, archiliuto, electronics, artistieke leiding
SIPSNSODA: mixologie

Somnia – Lounge concert from Zefiro Torna on Vimeo.

za 27 okt 2018 – 20.30 uur

voorverkoop: 12 euro
kassa: 14 euro
Ticket met tweede cocktail: 22 euro

Jean et Mar vzw
Turnhoutsebaan 5
2100 Deurne

Extra
Je kan kiezen voor een regulier ticket. daarin is één cocktail inbegrepen. Daarnaast zijn er ook tickets met twee (verschillende) cocktails beschikbaar

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.