Zjef Vanuytsel en Micheline Van Houtem in De Roma in Borgerhout (om 15u)

zondag 9/02/2014
15:00

ZJEF VANUYTSEL & MICHELINE VAN HAUTEM
LIEF EN LEED
met vooraf Stoomboot
Zo 9 februari 2014 • 15u00
Zjef Vanuytsel & Micheline Van Hautem
DE ROMA
ZITTEND
€ 20/18

Zjef Vanuytsel toerde met ‘Ouwe Makkers’ enkele jaren door Vlaanderen, telkens voor uitverkochte zalen. Vorig seizoen nam hij een pauze, onder meer om aan nieuwe nummers te werken. Nu brengt Zjef met Micheline Van Hautem nog meer klasse. Deze ‘grande dame’ bewees wat ze waard is met haar Brel-interpretaties. Samenbrengen ze Nederlandstalige nummers uit hun repertoire. Bestaande of nieuwe liedjes, solo of in duet. Het wordt een mooie namiddag met veel muzikale variatie en boeiende teksten.

ZJEF VANUYTSEL (ZANG, GITAAR); MICHELINE VAN HAUTEM (ZANG, GITAAR, DWARSFLUIT); ALAIN VAN ZEVEREN (PIANO, KEYBOARDS); JAN HULSENS (BAS, CONTRABAS); JAN CUYVERS (DRUMS, PERCUSSIE); FRANK TOMME (ACCORDEON, SAXEN, ZANG); RIK AERTS (GITAAR); WIET VAN DE LEEST (VIOOL, BANJO, KEYBOARDS, ZANG)

http://www.michelinemusic.com

Vooraf stelt Stoomboot z’n debuutplaat voor. Stoomboot is het muzikale project van Niels Boutsen, een eenentwintigjarige jongen die Nederlandstalige liedjes zingt over wat hem bezig houdt. Met zijn zachte stem en zijn ontroerende teksten zorgt hij ervoor dat je aan zijn lippen hangt. Toch is de glimlach nooit ver weg: het zijn liedjes vol ontroerend eenvoudige zelfrelativering. Verwacht geen snel afgehaspeld voorprogramma, maar een heuse volledige cd-voorstelling!

Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.