Zoek & De Reizigers, Brent Beukelaer (Nekka: de Kleine Omloop) in Merksem

vrijdag 20/01/2017
20:15

Nekka: De Kleine Omloop

Met de organisatie van de Nekka-wedstrijd gaat Nekka vzw al meerdere edities op zoek naar het beste opkomende Nederlandstalige talent uit Vlaanderen én Nederland. Denk bvb. aan Yevgueni, Mira, Hannelore Bedert of Stoomboot, die eerder als winnaar(s) uit de bus kwamen.

‘De Kleine Omloop’ is de naam van de tournee die wordt opgezet met enkele winnaars van deze wedstrijd. Twee laureaten van deze unieke wedstrijd Brent Beukelaer en Zoek & De Reizigers slaan de muzikale handen in elkaar en worden klaargestoomd om je mee te nemen op een ontdekkingsreis doorheen hun frisse jonge Nederlandstalige repertoire. Hun liedjes zullen je doen lachen, intrigeren, verwonderen, laten wenen, je vastpakken en opnieuw loslaten.

Voor deze kleine omloop vinden ze hun voorbeeld bij coach en mentor Wouter Berlaen , bij Walter Janssens , bij Dirk Blanchart en bij Jan Bervoets (ex Voice-Male).

Nekka – De Kleine Omloop, zonder verboden middelen, maar met bijzonder veel opkomend talent!

MC van dienst is Koen Huyghebaert van Nekka vzw.
Productie: vzw Nekka ism Sunshine Concerts
Met de steun van de Provincie Antwerpen

Zoek & De Reizigers!
Peter Van Gucht schrijft al van jongs af aan scenario’s voor strips of televisie, theaterstukken en liedjesteksten voor musicals. Na vele jaren werken in opdracht voelde hij de nood om meer persoonlijke teksten te schrijven. En die zelf te brengen.
Zijn helden schemeren door in zijn werk; Drs P., Hugo Matthysen, Urbanus, Bart Peeters, Kamagurka maar ook Luc De Vos en Stijn Meuris.
Jarenlang absorbeerde Peter alles wat Nederlandstalig en origineel is. Dat resulteert in een heel eigen repertoire van grappige, absurde, ontroerende maar bovenal persoonlijke liedjes. Laat je betoveren door Zoek & De Reizigers!

Brent Beukelaer
Brent Beukelaer is een nieuwe kleinkunstenaar die met een sterk collectief rondtrekt. Hij volgt niet enkel de sporen van de kleinkunst maar wijkt ook uit via kleine zandweggetjes en bospaden naar folkrock en 21ste eeuwse troubadoursmuziek met rootsie invloeden. Zijn collectief bestaat uit 5 muzikanten, samengeroepen van over heel Vlaanderen en verenigt in Gent.
Brent Beukelaer heeft het altijd spijtig gevonden om grootheden als Wim de Craene, Lieven Tavernier, Lieven Coppieters, Kris de Bruyne en Stef Bos niet als overbuur te hebben, maar probeert nu zelf zijn kruimels achter te laten in de voetsporen van de Groten.
Op 6 februari 2016 speelden ze de finale van de Nekka-wedstrijd in de Arenbergschouwburg te Antwerpen en kwamen ze als Belgische winnaars uit de bus.

http://www.sunshineconcerts.be

vr 20 jan 2017 – 20.15 uur
TICKETS
PRAKTISCH

prijzen
Kassa: 8 euro
VVK: 6 euro
VT-statuut: 2 euro

locatie
cultuurcentrum Merksem
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72-74
2170 Merksem


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.