Zomer Huisorkest: Les Zouaves du pacific bij Ripspiqué in Lier

donderdag 30/05/2019

Met de zomer stilaan voor de boeg zorgt Ripspiqué voor een heus zomerkwintet. Naar analogie van de populaire talkshow van Bruno Wyndaele breidt Ripspiqué een vervolg aan deze succesformule waar het verhaal en de muziek centraal staan. De idyllische locatie is deze keer de voormalige Jezuïetenkerk in het dromerig stadje Lier.

Ons occasioneel zomer huisorkest bestaat stuk voor stuk uit topartiesten van eigen bodem. Met Patrick Riguelle (zang en gitaar), Gwen Cresens (accordeon), Isolde Lasoen (drums en zang), Carla Verlie (piano en zang) en Ben Brunin (basgitaar) beloofd dit alvast een zwoele avond te worden die onlosmakelijk een lach tevoorschijn zal toveren bij de reflectie naar onze persoonlijke recherche du temps perdu !

Patrick Riguelle (zang en gitaar)
Gwen Cresens (accordeon)
Carla Verlie (piano en zang)
Ben Brunin (Bas)
Isolde Lasoen (drums en zang)


Aanvang van het concert: 20:30u
Tickets: 20 euro
Meer info

Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 52 Lier

Meer info:  eb.eu1603498271qipsp1603498271ir@of1603498271ni1603498271
Alle info op: http://www.ripspique.be

 

 


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.