ZOOmerbar in Antwerpen: Ivan en Mike Smeulders

4 augustus 2019

21 augustus – Ivan Smeulders (duo)

Ivan Smeulders komt een tweede kaar spelen op de Kiosk. Dit keer brengt hij zijn broer Mike (op accordeon en piano) mee. Dit duo stond de afgelopen jaren op heel wat podia. Bij het grote publiek zijn ze vooral bekend als muzikanten van o.a. Bart Peeters en Kapitein Winokio. Daarnaast zijn ze echter actief bij heel wat andere projecten, alsook in het maken van eigen muziek voor zowel hun eigen duo als voor andere artiesten.

Beide broers zijn klassiek geschoolde muzikanten, met het accordeon als basis- en hoofd-instrument. Verwacht je op het ZOOmerterras aan een waaier van verrassende eigen composities in combinatie met eigenzinnige bewerkingen van bestaande ‘lichte’ muziek (musette, tango, jazz, improvisaties, etc…).

Dit mag u zeker niet missen!


De zomerbar van ZOO Antwerpen
De ZOOmerbar brengt je elke dag van de week een verkwikkend liveoptreden, koele cocktails en lekkere zomerse gerechtjes — met zicht op de flamingo’s!

Kom heerlijk genieten op ’t Schoonste terras van ’t Stad, in het prachtige belle epoquedecor van ZOO Antwerpen. Gratis toegang tot de zomerbar, ook als je de ZOO (betalend) niet bezoekt. Sla een praatje. Geniet van een hapje en een drankje. En laat je meeslepen door de live muziek op de Kiosk.

Thema-avonden
Maandag: Franse chansons
Dinsdag: Nederlandstalige liedjes
Woensdag: Accordeon moods
Donderdag: Jazz, blues & crooners
Vrijdag: Swingende covers
Zaterdag: Salsa Saturday
Zondag: Jukebox, de band speelt liedjes op verzoek
Check ook zeker ons Facebookevenement voor de line up van de livemuziek.

Zalige ZOOmeravonden
met live muziek in een bijzonder decor

Elke dag van 16u00 tot 21u00
Van 29 juni tot en met 1 september
Flamingoplein ZOO Antwerpen
Live muziek en kinderanimatie
Gratis toegang tot het Flamingoplein – iedereen welkom!
#ZOOmerbar

Meer info